Telefonische hulp of afstand!


Vanaf februari 2018 gaan wij onze diensten uitbreiden. Deze uitbreiding zal ervoor zorgen dat uw bereikbaarheid wordt vergroot zonder dat u hiervoor extra personeel in dienst hoeft te nemen. Door de aangescherpte eisen van de zorgverzekeraars waarbij de bereikbaarheid en beschikbaarheid in de huisartsenzorg aan steeds meer eisen moet voldoen, nemen behalve de kosten voor extra personeel ook de werkdruk van uw huidige assistenten steeds meer toe. Uw assistente is minder beschikbaar in de behandelkamer wat ook zorgt voor minder declarabele uren.

HAT-Mobiel biedt de oplossing. Wij hebben doktersassistenten en medisch deskundigen met een triage diploma die uw praktijk telefonisch ondersteunen op afstand. Uw eigen assistente is dan beschikbaar om een eigen spreekuur doen.

Onze werkwijze is als volgt, wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en maken samen met u werkafspraken op maat voor uw praktijk. Zodra alle zaken zijn besproken kan de doorschakeling op elk afgesproken moment worden geactiveerd. Bijvoorbeeld tijdens pauzes, op vaste uren van de dag of bij overloop. De telefoontjes die binnen komen worden beantwoord net zoals uw eigen assistente dit doet dus zonder tussenkomst van bandjes en keuzemenu’s. Snel en eenvoudig. Alle contacten worden direct geregistreerd in uw HIS middels een beveiligde E-zorglijn. U ziet altijd wat er met uw patiënten gebeurd.

De telefonisch consulten kunnen worden gedeclareerd. Zo verdient u aan 2 kanten, telefonische contacten via onze assistenten en door uw assistente die in die tijd haar eigen spreekuur doet.

Interesse in onze dienst of prijzen? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.