Over ons

Ingrid Serrarens en Julie van Leeuwerden zijn beide professional in de huisartsenzorg en hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in deze sector. Zij weten exact wat er nodig is om de continuïteit van de huisartsenpraktijk te waarborgen.

In hun huidige functie, maar ook door ervaringen uit het verleden is gebleken hoe moeilijk het is om assistenten en praktijkondersteuners ad hoc te vervangen.

Om dit probleem op te lossen was er maar één oplossing, zelf een onderneming starten om hierin te voorzien. Op 1 februari 2017 zijn zij officieel gestart met Huisartsen Assistentie Twente, afgekort HAT.

HAT is hèt uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het uitzenden van assistenten en praktijkondersteuners in de Twentse huisartsenpraktijk.

Missie en Visie

De Twentse huisartsenpraktijk voorzien van flexibel inzetbare assistentie en ondersteuning.

Julie en Ingrid willen hèt aanspreekpunt zijn voor de huisartsen in de regio Twente als het gaat om personele vraagstukken op het gebied van flexibel inzetbare assistentie.

Wanneer huisartsen een beroep op het bureau doen, kunnen zij er verzekerd van zijn dat HAT haar uiterste best zal doen om assistentie en ondersteuning te realiseren. Dit neemt een groot stuk onzekerheid weg met betrekking tot de continuïteit van de dagelijkse praktijkvoering.

Onze assistenten en praktijkondersteuners zijn geselecteerd op ervaring en professionaliteit. Daarnaast zijn zij woonachtig in de regio Twente zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn.

Julie en Ingrid hechten veel waarde persoonlijk contact, teamwork, een betrokken en gemotiveerde houding van zorgverleners, bekwaam en bevoegd personeel.

 

HAT ONTZORGT!

Ingrid Serrarens

Ingrid Serrarens

Eigenaar

Praktijkmanager
Praktijkondersteuner Somatiek
Praktijkondersteuner Ouderenzorg
Kwaliteitscoordinator

Julie van Leeuwerden

Julie van Leeuwerden

Eigenaar

Praktijkmanager
Praktijkondersteuner Somatiek
Kwaliteitscoordinator